Leasing options

Lease options

Leasing options EnerTwin

International customers

Please refer to your local dealer for information on leasing options for your EnerTwin.

Dutch customers

De EnerTwin vergt een investering en verdient zich door de lage onderhoudskosten, efficiency en de productie van elektriciteit op termijn weer terug. Soms komt de investeringssom niet gelegen of wilt u de besparingen op uw energierekening gebruiken om de investering te betalen. Er zijn meerdere mogelijkheden om de investering in een EnerTwin te financieren, afhankelijk van uw profiel en situatie.

EnerTwin

Zakelijke klanten

MTT kan – in samenwerking met Activum Groen Lease – u een passende financieringsoplossing aanbieden. Hiermee kunt u gelijk besparen zonder cash-out! Het betreft een financiële lease, waarbij u economisch eigenaar bent. Daarmee zijn alle mogelijke subsidies of fiscale voordelen voor u. Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van de installatie. De installatiekosten m.b.t. de EnerTwin worden dan, indien gewenst, meegefinancierd.

Onder voorbehoud van kredietacceptatie en prijswijzigingen kan de gehele investering gefinancierd worden:

  • Financieringsvorm: Financiële lease
  • Looptijd: 5 jaar (60 maanden)
  • Aanbetaling: geen
  • Slottermijn: geen
  • Maandtermijn: € 421,80
  • Eenmalige afsluitkosten: 1,5% van de investering met een minimum van €450

Deze optie is beschikbaar voor alle Nederlandse installatiebedrijven die de EnerTwin aanbieden. Voor gecertificeerde installatiebedrijven bij u in de buurt, kunt u contact met ons opnemen.

Particuliere klanten

Consumenten kunnen gebruikmaken van de Energiebespaarlening voor particulieren van het nationaal warmtefonds. Deze Energiebespaarlening voor particulieren is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van de hoeveelheid elektrische energie die u opwekt met uw EnerTwin en uw warmteverbruik, kan de besparing genoeg zijn om een groot deel van de maandelijkse betalingen van uw Energiebespaarlening te dekken. Kijk voor meer informatie op:

Energiebespaarlening voor particulieren - Energiebespaarlening

EnerTwin leaseplan
Vereniging van eigenaren

Verenigingen van eigenaren

Met de VvE Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen, zoals de installatie van een EnerTwin in het appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder uw reserveringen aan te spreken. Voor een energiezuinig complex én een fijne plek voor uw leden om te wonen. Nu en de in toekomst. En u profiteert direct; de maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd.

VvE Energiebespaarlening - Energiebespaarlening

Scholen

De transitie naar duurzame energie: ook scholen staan voor deze uitdaging. Daarom is er voor Scholen die een EnerTwin willen laten installeren de Energiebespaarlening. Met deze laagrentende lening van het Nationaal Warmtefonds kunt u uw school nú energiezuinig maken. U profiteert direct van lagere energiekosten, zorgt voor een school met een prettig klimaat én draagt uw steentje bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Scholen Energiebespaarlening - Energiebespaarlening

School

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met wat u zoekt in het berichtenvenster.

    Verkrijg contact met een dealer ...